Wilde Herfst Actie

*** Om samen de herfst te vieren… ***
Let op: deze actie is geldig t/m 11-11-22

Omdat ik de herfst een heerlijk seizoen vind…

heb ik de komende periode een aantal acties lopen.

50% korting en Gratis boek bij deelname Online Jaarcursus (het 1e jaar)

–>  Als je je nu aanmeldt voor deelname aan de Online Jaarcursus Natuurlijk Leven, krijg je niet alleen 50% korting…  je ontvangt ook nog eens een gratis exemplaar van mijn boek De Wilde Herfst als cadeau! (of een ander boek naar keuze, mocht je De Wilde Herfst reeds in bezit hebben)

Lees hier meer over de Online Jaarcursus en hoe je je kunt aanmelden.

50% korting en Gratis boek bij deelname Online Vervolgcursus (het 2e jaar)

–>  Deze aanbieding geldt voor cursisten die de online jaarcursus reeds hebben voltooid. Als je je nu aanmeldt voor deelname aan de Online Vervolgcursus Natuurlijk Leven, krijg je niet alleen 50% korting…  je ontvangt ook nog eens een gratis exemplaar van mijn boek De Wilde Herfst als cadeau! (of een ander boek naar keuze, mocht je De Wilde Herfst reeds in bezit hebben)

Lees hier meer over de Online Vervolgcursus en hoe je je kunt aanmelden.

éxtra hoge introductiekorting Natuurlijk Leven Startpakket

–> Het Startpakket is bedoeld voor starters aan de Online Jaarcursus Natuurlijk Leven. Met dit pakket neem je zowel deel aan de cursus, alsook ontvang je de boekenbundel, het materialenpakket en een bijenwas voor een extra voordelige combi-korting. Schrijf je nu in en ontvang niet alleen de 50% korting op de online cursus maar ook ruim 30% korting op de boeken en materialen.

Lees hier meer over het Startpakket en hoe je je kunt aanmelden.