Deze mini-quiches zijn heel snel te maken en erg lekker.
Je likt er werkelijk je vingers bij af!
Bomvol vitaminen en mineralen. Het ziet er smakelijk uit en kinderen vinden het heerlijk. Dat is als moeder van drie opgroeiende kinderen ook altijd erg belangrijk 🙂 Ook zeer geschikt als tussendoortje of hartige snack.
Kijk hieronder hoe de mini-quiches maakt…
Wat heb je nodig:
- 4 flinke handen vol wilde eetbare kruiden naar keuze, in deze heb ik brandnetel, zevenblad en kleefkruid gebruikt – maar je kan ook prima alleen brandnetel of alleen zevenblad gebruiken.
- 2 uien
- 4 knoflookteentjes
- 4 eieren
- 200 ml slagroom (of kokosroom/sojaroom)
- 50 gram feta kaas of 100 gram geraspte belegen kaas
- Beetje zout en peper naar smaak
Aan de slag:
- Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
- Bak in een koekenpan de klein gesneden uien en knoflooktenen tot ze goudbruin zijn.
- Was de kruiden goed en droog ze.
- Knip de gewassen kruiden in kleine stukjes.
- Meng in een kom de eieren en de room.
- Voeg de zout en peper, de kruiden en de kaas toe.
- Voeg ook het afgekoelde uien- en knoflookmengsel toe.
- Giet dit mengsel in een ingevette muffinvorm. Vul ze tot net onder de rand.
- Bak de mini quiches in 30 minuten gaar.
Geniet ervan.
Lieve groet,
Maria
Aanmelden voor de nieuwe Online Jaarcursus Natuurlijk Leven is weer mogelijk!
De aanmelding voor de online jaarcursus Natuurlijk Leven is gestart!
Een jaar lang natuurlijk leven in praktijk – met iedere week een nieuwe les:
- 50 lessen in totaal, het hele jaar rond
- 400 minuten aan videomateriaal
- 30 wilde kruiden/planten die ik behandel
- ruim 60 nieuwe recepten om zelf aan de slag te gaan
- en een grote diversiteit van thema’s om zelfvoorzienend te leven.
Nu met een super leuke voorjaarskorting!
Kijk hier voor meer informatie, wat anderen er van zeggen en om je aan te melden.
Ontvang mijn GRATIS CURSUS
Natuurlijk Leven in eigen hand
Wil je meer lezen over deze gratis cursus, kijk hier.