Meld je hier aan:

Haal de natuur in huis


Ieder gewas, ieder kruid, heeft haar eigen werking.

Hoe meer je je verbindt met het natuurlijke wonder, hoe meer je gaat herkennen wat ieder groentje voor bijzondere functie heeft.

Ik heb een lijst van kruiden uit de tuin en weide waar ik graag mee werk. Het hele jaar door. En een van de koplopers in deze lijst is: de brandnetel…

De meeste mensen zien de Brandnetel als vervelend onkruid. Iets dat je moet uitroeien. Raar eigenlijk, omdat dit een van de meest geneeskrachtige planten is. Al eeuwenlang wordt zij ingezet om de mens gezond te houden. Zelfs Hippocrates voegde haar toe tot zijn medisch arsenaal en herkende ruim 60 toepassingsgebieden van het kruid.

Aan de hand van de brandnetel laat ik je zien hoe je natuurlijk leven in eigen hand kunt nemen. Ik wens je veel inspiratie en plezier met deze gratis cursus!

gratis
“On(s)kruiden zijn de dappere helpers van Moeder Natuur met de taak om harmonie te herstellen waar dit nodig is. Zodra wij zelf weer in volle verbinding met haar gaan, kunnen we de ware werking van deze prachtkruiden zien.”

De Brandnetel

– een superkruid dat altijd streeft naar harmonie –


gratis
“Als de mensen wisten hoe geneeskrachtig de brandnetel is, zouden zij alleen nog maar brandnetels verbouwen.”
Maria Treben

De Brandnetel is een plant met geheel eigen wil en ééntje die eist dat je haar voorzichtig behandelt. Anders prikt ze behoorlijk.

Zij wortelt krachtig en diep, waardoor ze een maximum aan voedingsstoffen en mineralen kan ophalen uit de aarde. Zo bevat zij bijvoorbeeld 5x meer ijzer dan spinazie. Een super-groente die ook voor de mens heel geschikt om in te nemen. Zij reinigt, voedt en zorgt voor balans.

De Brandnetel is namelijk een plant die altijd op zoek is naar harmonie. Zij laat haar gezicht zien op plekken waar de aarde in disbalans is, om vanuit de diepte nieuwe voedingsstoffen aan te trekken die het systeem weer te balanceren. Super toch!

Wil je weten wat je allemaal met een brandnetel kan doen in en om je huis? Van voeding, tot verzorging, medicinaal en als hulpje in de tuin…

Schrijf je dan hier in en ontvang een week lang iedere dag tips, recepten en leuke weetjes over het Superkruid De Brandnetel.

Schrijf je nu in en ontvang je eerste gratis prikkel vandaag nog…

Meld je hier aan: