Wilde Zomer Actie

*** Jeeeh… het is tijd voor een Wilde Zomer feestje ***Want precies 2 jaar geleden – bij de start van de zomer – kwam mijn boek De Wilde Zomer uit.

En het zijn twee hele mooie jaren geworden, met nieuwe producten (o.m. boeken, pakketten), een online cursus en hele fijne nieuwe ontmoetingen bij de praktijkweken bij Harmony.

Super leuk allemaal!

Dus tijd voor een feestje…
en daarom geef ik 10 exemplaren Wilde Zomer boeken weg. Helemaal gratis!!

Ja, je leest het goed: …. ik geef 10 Wilde Zomer boeken weg

Zodat ik mijn passie – het leven in harmonie met de natuur en hoe je dat heel praktisch kunt doen – kan delen met diegenen die daar open voor staan.

Kijk hier voor meer informatie over mijn boek De Wilde Zomer.

Ook kans maken op een gratis boek?


Wil je ook meedingen naar een gratis exemplaar van De Wilde Zomer, vraag ik je dit te doen:

1. Bedenk welke vriendin/vriend of familielid je een groot plezier kunt doen met een exemplaar van De Wilde Zomer. Of misschien wil je jezelf dit boek wel heel graag cadeau geven, dat mag natuurlijk ook!

2. Ga naar mijn Facebook pagina(*) en geef onder het Wilde Zomer Actie bericht van vandaag een opmerking wie je dit boek graag cadeau wilt geven en waarom.

3. Like mijn pagina (als je dat nog niet gedaan hebt) en deel het Wilde Zomer Actie bericht met je vrienden (zodat ook zij kunnen meedingen naar een gratis boek).

Zaterdagavond zal ik de 10 gelukkige winnaars bekend maken.

Veel succes!


(*) P.s.: Heb je niets met Facebook en wil je toch graag meedingen naar een gratis exemplaar van De Wilde Zomer, stuur me dan een mailtje aan wie je het boek cadeau zou willen doen en waarom.