Doe je ook mee?

Om meer natuur in je leven toe te laten.
Ik nodig je van harte uit om dit te doen.

Dit kan stap voor stap, het hoeft niet radicaal. Iedere keer iets meer natuurlijk leven. Ik help je graag hierbij.

Hieronder zie je de mogelijkheden waarmee ik je kan helpen.

aanbod
aanbod
aanbod

Gratis Cursus 7-dagen via de email


Inspiratieweek Natuurlijk Leven


Permacultuur Praktijkweek, PDC 12-daagse

Natuurlijk leven. Hoe doe je dat? Deze gratis cursus laat je zien hoe je met alle gemak zelf de natuur in huis kunt halen.

Ontvang een week lang iedere dag van mij een mailbericht. Met tips, weetjes en recepten. Waarbij ik het superkruid Brandnetel als centraal voorbeeld neem.

Leer hoe je anders naar (on)kruiden en andere planten kunt kijken. Hoe ze je kunnen helpen in en om het huis. En hoe je zelf steeds iets natuurlijker je leven vorm kunt geven.

Laat je maar prikkelen…


De inspiratieweek is ingericht voor iedereen die zich helemaal wil laten onderdompelen in een natuurlijke leefstijl. Ik neem je mee in de verbinding met moeder natuur. En leer je op praktische wijze hoe je met de natuur samen leeft en haar in huis haalt.

De week is volledig verzorgd. Je logeert bij Harmony op locatie in Hongarije. Een heerlijke plek midden in de natuur, aan de rand van een oud oerbos.
Even helemaal weg. Uit je dagelijkse leven. Je lekker laten verzorgen. En vooral veel inspiratie opdoen om meer natuurlijk te leven.


Wil je graag leren hoe je kunt leven vanuit de inzichten van permacultuur. Of hoe je als permacultuur ontwerper anderen kunt adviseren? Kijk dan eens bij onze permacultuur opleidingen.

In een praktijkweek leer je door vooral veel te doen. Lekker praktisch aan de slag in de tuin van Harmony. Zo leer je ondermeer hoe je zelf een permacultuur moestuin start.

De PDC is een 12-daags intensief programma waar je alle theorie van permacultuur leert. Na afloop ontvang je een internationaal erkend PDC certificaat.